Professionele oplossingen bij haarverlies

De haarkliniek gericht op privacy

Visual

Salt & Pepper is meer dan alleen een kapsalon. Niet alleen door de band die de kapsters met klanten hebben opgebouwd. Ook de ervaring telt. Het team bestaat uit ervaren kapsters en zelfs haarspecialisten. Onze haarspecialisten adviseren bij haaruitval als gevolg van een of meerdere chemokuren of andere medische behandelingen. We hebben hiervoor een aparte ruimte ingericht. In onze haarkliniek kan in alle rust naar een passende oplossing worden gezocht.

Na een oriënterend gesprek echt in één keer de juiste hulp geboden met een verbluffend resultaat zonder gedoe.

Lees het complete verhaal

Een gratis intakegesprek

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, proberen wij binnen 5 werkdagen een afspraak met u te plannen voor een intakegesprek bij de haarkliniek. Dit intakegesprek is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Uiteraard kunnen wij u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Haarwerken

Met de haarkliniek biedt Salt & Pepper professionele ondersteuning aan mensen die tijdelijk een haarwerk nodig hebben. Wij zorgen voor de meest optimale pasvorm, de juiste kleur en goed model op basis van persoonlijke wensen. In een warme, wellicht vertrouwde, omgeving met volledige privacy. Na het uitzoeken van een haarwerk kunnen wij deze 3 tot 6 weken kosteloos voor u reserveren. Onze haarwerken hebben een garantie van 6 maanden op fabricagefouten. Indien noodzakelijk kunnen wij uw haarwerk in 2 werkdagen leveren.

Mediceuticals

Als het eigen haar weer terugkomt, bevorderen we de groei met de producten van het uitgebalanceerde haarverzorgende merk Mediceuticals. Zo stimuleren we de haarzakjes en verbeteren we de doorbloeding van de hoofdhuid. Hierdoor komt het haar sneller en steviger terug. Zonder deze aanpak heeft het aangegroeide haar vaak niet meer de kwaliteit van voorheen.

De werking

Mediceuticals producten zijn door dermatologische specialisten specifiek ontwikkeld voor problemen met dunner wordend haar. Farmaceutische techniek is gecombineerd met kennis van natuurlijke geneeswijze voor een optimale en veilige behandeling van hoofdhuid en haarzakjes.

Praktisch en samen

Wij kunnen ook op andere vlakken terzijde staan. Door onder meer praktische rompslomp uit handen te nemen. Zo kunnen wij desgewenst rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar en zijn wij als haarwerker erkend bij de ANKO en de geschillencommissie.  Maar het allerbelangrijkste is de zorg. Samen zorgen voor de beste oplossing en optimaal herstel van het haar, met privacy gegarandeerd.

Een afspraak maken

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze specialisten.