Een frisse en gezonde huid

Mesotherapie by Skeyndor

Visual

Een van de vele behandelingen die in onze schoonheidssalon aangeboden wordt is mesotherapie. Wij maken hierbij gebruik van Mesoscience by Skeyndor. Dit is de nieuwste ontwikkeling van het merk Skeyndor, waarbij mesocosmetica gecombineerd wordt met elektrotherapie en elektroporatie technieken. Mesoscience by Skeyndor is een selectief werkende methode, praktisch te combineren en makkelijk in gebruik. Het is een methode die zonder naalden op een zeer succesvolle manier de meest voorkomende problemen zoals rimpels, verlies van stevigheid, striae en cellulitis behandelt. Virtuele mesotherapie is een elektro-therapeutische techniek die helpt bij de opname van actieve ingrediënten door bekende technieken, met een maximaal effect en zonder bijwerkingen.

Het Mesoscience by Skeyndor apparaat combineert de volgende technieken:

Deze professioneel werkende methode is gebaseerd op de verschillende factoren die in combinatie met elkaar diverse schoonheidsproblemen bestrijden.

Mesofiller

Dit is een mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. De actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluronisch zuur. Ideaal voor de (door zon of leeftijd) verouderde huid.

Mesoslim

Dit is een mesocosmetische lichaamreducerende behandeling die inwerkt op de drie processen van de sinaasappelhuid: het microsysteem van onvoldoende terugkeer, onevenwichtige lipolyse/lipogenese en het lichaamscompensatie effect.

Mesofirmness

Dit is een mesocosmetische lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door leeftijd, zwangerschappen en afslankdiëten tegengaat. Het versterkt de elasticiteit van de huid van de buik en het binnenste gedeelte van de dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae wordt op die manier sterk verbeterd. Het is een ideale behandeling voor het herstellen van striae en littekens.

Mesobright

Dit is een behandeling voor iedere huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk. Ze zorgen ervoor dat deze later minder snel naar voren komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product zorgt voor een helderder gelaat een gelijkmatige, stralende huid.

Mesolift

Dit is een mesocosmetische behandeling, ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven. Het bestaat uit 2 flacons die zorgen voor een meervoudige liftende werking van de huid op verschillende niveau’s (micro- en macrolifting). Tezamen geven zij de huid een blijvende en aanzienlijke lifting in drie dimensies.