Last van haaruitval?

Ga voor een haarwerk van Salt & Pepper

Europese haarwerken van de beste kwaliteit

Meer weten over onze haarwerken?

Voel u weer mooi en zeker

Vergoeding mogelijk

Behandeling in privacy

Persoonlijk betrokken

Salt & Pepper: dé haarwerkspecialist van Zuid-Holland

Bij Salt & Pepper bent u voor Europese haarwerken aan het juiste adres. Met een haarwerk (op maat) laten wij u weer glimlachen. Onze haarwerken zijn uniek en aangepast op uw wensen, zodat u weer helemaal uzelf kunt zijn én uw zelfvertrouwen een boost krijgt.


Het kiezen van het juiste haarwerk is iets waar u goed de tijd voor moet nemen. Uw haar is namelijk bepalend voor de vorm van uw gezicht en heeft invloed op uw uitstraling. We nodigen u daarom graag uit in onze kapsalon om u beter te leren kennen en al uw vragen op het gebied van tijdelijke en permanente haarwerken te beantwoorden.


Wanneer is een haarwerk geschikt?

Plotselinge haaruitval

Tijdelijke haaruitval

Dun haar

Heeft u last van haaruitval? Plotselinge haaruitval wordt vaak veroorzaakt door verschillende vormen van Alopecia. Een haarwerk is dan een fijne oplossing om op korte termijn – weer – te pronken met uw haar.

Een chemokuur of medicijnen kunnen tijdelijke (verwachte) haaruitval veroorzaken. Denk dan eens aan een haarwerk om deze periode te overbruggen. Ook tijdens het terug-groeien van uw eigen haar kan een haarwerk als mooie tussenoplossing fungeren.

Ook bij dun haar biedt een haarwerk de oplossing. Het haarwerk wordt dan op uw hoofd geplaatst om het vol(ler) te maken. Want helaas krijgen veel mensen in de loop der tijd last van dunner wordend haar. 

Even voorstellen

"Rust en persoonlijke aandacht is onze kracht"

Toen wij tien jaar geleden bedachten om ook haarwerken aan te bieden, sprak dit ons enorm aan. Inmiddels hebben wij alweer tien jaar ervaring, in zowel haarwerken- als stukjes. Zo weten wij voor ieder vraagstuk een oplossing.

Linda

Haarwerkspecialiste

"Wij bieden een luisterend oor en denken mee met de klant"

Het was al een lange tijd een wens van mij om mijzelf te specialiseren in haarwerken. En zo geschiedde. Na een gedegen opleiding bij Aderans ben ik inmiddels ook volleerd haarwerkspecialiste! 

Miranda

Haarwerkspecialiste

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Klanten over onze haarwerken

“Linda heeft echt het perfecte haarwerk voor mij gevonden. Ze deed er alles aan om mijn haarwerk op tijd te laten komen. De tijd en die liefde die zij in mijn haarwerk heeft gestoken, maakte dat de service heel persoonlijk voelde. Het grootste compliment dat ik heb gekregen was bij het maken van een pasfoto voor mijn rijbewijs. De fotograaf zag niet eens dat het een haarwerk was. En ook de chirurg vroeg na mijn behandeling of mijn haar nou wel of niet echt was.”


- Mariëlle


Foto: NoeNik Fotografie

Wij zijn aangesloten bij Anko Haarwerkspecialist

Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen én u profiteert van vele voordelen:

Gratis vrijblijvend intakegesprek binnen 5 werkdagen

Speciaal ingerichte ruimte voor volledige privacy

5 dagen in de week geopend, ook in de avonduren

Persoonlijk betrokken: het beste haarwerk voor uw levensstijl

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Een thuis- en ziekenhuisbezoek is mogelijk

Indien u niet zeker weet of u een haarwerk nodig heeft, is het mogelijk een haarwerk te reserveren voor een periode van drie tot maximaal zes weken

Iets niet goed? Vragen of opmerkingen over uw haarwerk? Wij bieden de service die u nodig heeft

Wij kunnen snel leveren. Haarwerken zijn binnen 24 uur leverbaar

Levertijd van een écht haarwerk heeft een levertijd van 16 weken

Verzekering & vergoeding

Wanneer u over een medische indicatie beschikt, keert de zorgverzekeraar een basisvergoeding uit. 

De basisvergoeding is voor iedereen gelijk, per 1 januari 2022 bedraagt deze €454,50. 

Als u aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid dat u een extra vergoeding ontvangt. 

Salt & Pepper heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en helpt u graag bij het aanvragen van de vergoeding. Wij leveren al mooie haarwerken vanaf de basisvergoeding van 

elke Nederlandse zorgverzekeraar.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ANKO en de Stichting Geschillen Commissie.

“Ik heb Alopecia, een haarziekte. Bij mij betekent dat, dat mijn haargrens terugtrekt. De meiden van Salt & Pepper en ik hebben gekeken wat de beste oplossing voor mij kon zijn. De uitkomst? Een haarwerk dat voor (circa) twee maanden op mijn hoofd bevestigd wordt. Hoe dat in werking ging? Eerst maakte Linda een mal van mijn hoofd en tekende mijn haargrens. Vervolgens kozen we het haartype en kleur uit. En toen het eenmaal zover was werd in een aparte ruimte, de Haarkliniek, het haarwerk zorgvuldig op mijn hoofd geplaatst. Ik ben er zó gelukkig mee. ik voel mijzelf weer compleet dankzij de meiden van Salt & Pepper!”


- Olga


Plan een gratis intakgesprek

Maak kennis met onze werkwijze en producten en ontvang advies. Bel direct naar 010 2184444 of neem contact op via het onderstaande formulier.

Binnen 24 uur reactie (op werkdagen)

Veelgestelde vragen

Is het zichtbaar dat ik een haarwerk heb?

In principe hoeft het niet zichtbaar te zijn dat u een haarwerk draagt. Vooral met een lace front is het bijna niet te zien dat het niet uw echte haar is.

Hoelang gaat een haarwerk mee?

Een haarwerk gaat gemiddeld één jaar mee, maar dit hangt van meerdere factoren af. Zoals de zuurgraad van uw huid, of u hem elke dag draagt of dat u meerdere haarwerken heeft.

Kan een haarwerk irriteren?

Nee, een haarwerk geeft in principe geen jeuk of irritatie klachten. Het kan wel voorkomen dat de huid gevoeliger is door een bepaalde behandeling en/of medicijnen. Daarom is het in onze ogen belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen. Hier adviseren wij u ook over tijdens de afspraak.

Zit uzelf nog met onduidelijkheden of heeft u een andere vraag?

Klanten over onze haarwerken

“Toen bij mij de diagnose borstkanker werd vastgesteld, werd binnen een week alles bij Salt & Pepper uit de kast getrokken om een passend haarwerk voor mij te vinden. Van het verliezen van mijn haar tot het afscheren en het uitzoeken van mijn haarwerk: ik werd (en word) in het gehele proces met zoveel respect begeleid door Linda. Het voelde als een warm bad."


- Maaike


Heeft u vragen over haarwerken of over Salt & Pepper? We beantwoorden ze graag voor u.

Plan een intakegesprek met Linda!

Linda

Haarwerkspecialiste

Straatweg 55a

3051BD Rotterdam

info@saltenpepper.nl

010 - 218 44 44